15 zile drept de retur

Serviciul ‘’15 de zile drept de retur’’ este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la Jofielle.ro.

Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos. De asemenea formularul de retur, trebuie completat cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 de zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Cum se face returul:

1. Completezi Formularul de returnare produs. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi.

2. Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata. Costul transportului pentru retur este 18 lei.

Returnarea banilor:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, Jofielle.ro se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat minus costurile de transport, in maximum 14 zile de la receptionarea produsului de catre vanzator. Serviciul ‘’15 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in cazul comertului la distanta.

noriel.ro