Garantia produselor

Jofielle.ro, certifica atat calitatea, cat si conformitatea produsului cumparat, potrivit modelului prezentat Cumparatorului pe website. Jofielle.ro acorda Cumparatorului o garantie comerciala independenta fata de garantia pentru lipsa de conformitate a produsului care se acorda in limita termenului de doi ani de la data cumpararii acestuia.

Pentru a putea beneficia de garantia comerciala, deficientele acoperite prin aceasta garantie trebuie reclamate in termen de maxim 30 de zile de la data cumpararii produsului. In cazul produselor confectionate din metal de baza pretios, calitatea metalului este certificata prin marcaj inscriptionat sau avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Jofielle.ro declara ca produsul nu a fost proiectat si construit pentru o durata medie de utilizare. Totodata, Jofielle.ro declara ca produsul isi poate mentine caracteristicile functionale pe o durata indelungata daca sunt respectati termenii si conditiile cuprinse in prezentul document.

Garantiile acordate nu acopera deficientele produsului cauzate de actiuni/ inactiuni precum: activitati sportive, profesionale, casnice; transport; manipulare; depozitare; purtare; pastrare; intretinere; interventii neautorizate de catre producator; incalcarea termenilor si conditiilor prezentului document; expunerea produsului la variatii bruste de temperatura si/sau umiditate, la contactul cu medii distructive precum: praf, fum, abur, solventi, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice sau produse de curatare cu actiune distructiva, clor sau substante care contin clor - inclusiv continut in apa curenta sau in apa de piscina -, ploaie acida, uzura; plasarea unui mecanism al produsului in afara intervalului de temperatura in care acesta poate functiona normal (5°C ÷ 35°C).
Prin astfel de actiuni/inactiuni asupra produsului se pot produce deficiente functionale si/sau structurale acestuia precum: pori, fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, etc.

noriel.ro